rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 16 October 2013

tak berkenan budak macam nie.

assalamualaikum w.b.t

"hye status awak awesome. selalu stalker awak dan like status awak walau pun awak tak pernah singgah wall saya."

"saya suka status awak. nanti ada masa singgah la wall saya. jangan lupa komen sekali kayyyyy"

atau apa2 komen je la kan yang seumpama dengan yang atas2 nie.

siapa terasa? oh aku cakap for public. kalau terasa siapa suruh. muahahaa. weyh, apasal ler mesti ada komen2 mcm nie erk. aku tak tahu la. orang kalau dah suka dengan status2 kita dia akan datang punya jalan2 dekat wall kita. jangan ler tinggalkan komen macam budak2 nie.

selalu budak sekolah yang tinggalkan komen2 carut tu. tapi tak tahu la kan budak dah habis sekolah ada buat ke tak. aku tak berkenan. bagi aku sangat annoying macam nak sangat jadi hot dekat laman muka buku tu. alahai. hot dekat dunia je dik. tak bawak ke mana pown. kau rilex sudah. -_-

wat lek wat cool. peace yoww ! :)

15 comments:

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Lia slalu jmpe status cmni... Dah name pon batak hot. Lol -.-

♥ Lia Abdillah ♥ said...

Silap.. Org komen cmtu.. Hehe

Shark Kay said...

Haha..
Status budak br blajar tnet tu.

Niena Reen said...

alahai takat mana sangat nak hot. hot2 pun itulah tak bwk ke mana pun. -.-

tenku butang said...

ha2.. memang ada terbaca kat wall budak2.. sampai mintak nak popular macam puteri awani.. adoi..

asha hana said...

lia abdillah : haha kan dik? apakah? mereka2 ini batak hot? oh sementara saja lg pown. -_-

asha hana said...

shark kay : jadi tolong ajari mereka cara yang betul utk guna kan tenet yang ada. lol. haha

asha hana said...

niena reen : tak bawak ke kubur pown dik hot dekat dunia dorang nak. dekat akhirat mcm mana pulak? nak jugak ke? alahai.

asha hana said...

tenku butang : haha kan? tak faham la. adakah kerana mereka dibesarkan seperti itu? haihh

adrianna syaz said...

Bila baca komen cmtu..mmg slalu sengih je.hehe

asha hana said...

adrianna : haa kan? sengih je sampai ke telinga. sebab sangat kelakar pown ea. haha

ain diyana said...

attention seeker whore.. LOL

asha hana said...

ain diyana : haha siapa2 yang baca komen ain mcm nie kompom sentap. ^_^

ain diyana said...

huhuhu.. tp itu mmg anggapan org.. tp ramai org prefer kutuk dalam hati je..

takpe,, ain amek risiko dgn meluahkan .. mmg tajam kata2 tu tp itulah kenyataannya untk org yg desperately nk org puji & etc.. :)

asha hana said...

ain diyana : tabik spring pada ain. siyess. wahh. haha yeah. tak apa. biar kan dorang sentap baca. at least dapat muhasabah diri kan. siapa yang tak terasa tu mmg hati batu. :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome