rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, 7 October 2013

text pendek !

assalamualaikum w.b.t

siapa yang suka seyhhh kita text panjang2 orang reply pendek2 je.

1. hmm
2. oh
3. ok
4. yup
5. haha
6. k
7. ye ke?
8. ....
9. ea?

atau pape je la kan. pernah rasa mcm nie? lainlah kan korang sendiri yang reply pendek2 tu. tp kadang2 memang jenis org lah mcm tu tak suka nak msj. lebih suka call je. kalau perempuan yang reply pendek2 mcm tu mesti ada yang tak kena. jarang jumpa prempuan yang msj pendek2. selalu ada je modal. siyes !


bukan nak back up prempuan la kan. haa. hakikatnya sangat bosan msj dengan lelaki nie. kadang2 ada gak tak reply sebab msj yang dia reply pendek. tak kisah la kawan ke teman ke kan. haha tp msj dengan perempuan jugak la yang terbaik. mcm2 boleh gosip tw. modal selalu je masuk dalam otak. :D

10 comments:

Azhafizah Md Nor said...

mungkin lelaki lebih suke benda yang simple dan mudah..kan :)

Sabrina SA said...

Hahahah betul tu . Lelaki mmg slalu reply pendek2 ... Diyorang tak suka gosip macam kita kot :p Huhu

Sally Samsaiman said...

cer msg kak sally...lama dah takde org msg..hahahaha

asha hana said...

azhafizah : haha hana pown rasa mcm tu. maybe. :)

asha hana said...

sabrina : sebab tu lebih seronok msj dengan prempuan dr lelaki. haha :P

asha hana said...

sally : hahaha hana pown dah lama tak msj org nie. sebab kdt memang selalu je biar kan empty. :P

Lieya Von Jay said...

kak pon benci org msg gtu. kalo pasangan msg macam tu memang ada ja yang tak kena. selalu nya lah kan dia memang ada perempuan lain yang dia lebih suka msg. tapi tengok pada keadaan la kan. tapi kak selalu gak terkena macam ni dulu. hehe.. tapi one thing for sure, kalo sorg lelaki tu x msg kita , bukan bererti dia tak suka kita ^_^

asha hana said...

lieya : haha akak. betul tu. hana pown selalu gak pk mcm tu. tp kadang2 lelaki sebenarnya memang jenis macam nie la kan. nak bt mcm mne. :D

pha is said...

k...

(gurau je.. hehehe)

asha hana said...

pha is : oh kompom pha is jenis mcm nie kan? hahaha :P

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome