rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 22 October 2013

uning uning ! haihh

assalamualaikum w.b.t


haihh. nampak apa benda dekat mulut dak uning tu? anak burung dia terkam buat main. dah bape ekor anak burung mati sebab dia nie ha. dak makbul pown sama. genyah betul dua2 ekor nie.

pernah try nak amik anak burung tu dr dia nie tp aku kena marah blik dengan uning. garang weyh. kuku tajam. kesian dengan anak burung tu. haihh

dah la anak ayam atuk aku mati sebab dak uning. atuk aku ada kira anak ayam dia hilang tw. tp aku dengan family aku senyap je. haha kau tengok betapa nakalnya kucing2 aku nie. geram3. dah lah gemuk ! -_-

12 comments:

adrianna syaz said...

Mkn dgn berselera ke dia buat main je tu asha?

asha hana said...

@adrianna syaz buat main je dear. haihh

deno said...

alahai sian anak burung.. apa kata beri anak patung burung buat dia main? hihi

asha hana said...

@deno kesian kan burung tu kak? haha tak mau nya dia patung. dia suka benda gerak2 nie.

mirza syazwina said...

ish3,nakainya dia..heheee

asha hana said...

@mirza memang nakal dear. rasa nak cubit2 je perut dia yang boyot tu. haihh

Lieya Von Jay said...

prgai mcm kucing kak jugak la... ^_^

Azhafizah Md Nor said...

kena ajar die makan makanan kucing je.kalau tak memaang abis la segala anak ternakan die makan..huhu

pha is said...

uning,,?? unik nama tu..

asha hana said...

@lieya sama ke akak? mesti comel kan kucing akak tu. :)

asha hana said...

@azhafizah hahahah tapi kak dia nie bukan buat makan benda2 yang dia tangkap tu. buat main je. haihhh

asha hana said...

@pha is unik? haha biasa je pha is. sebab berasal dari kuning. :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome