rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 26 October 2013

url change !

assalamualaikum w.b.t

pernah rasa mcm nak tukar url/link aku nie. tapi risau korang tak dapat cari blog aku lagi kan. haha bajet siot aku nie. haihh jangan layan aku yang tengah sengal2 ubi. -_-


so, siapa yang pernah tukar url nie orang dapat cari kita balik tak? sebab before nie ada sorang blogger yang aku follow then dia tkar url. bila aku nak cari dia, dah tak dapat. mcm gambar atas nie. ohh konpius2. sebab url aku yang sekarang nie mcm budak2 cket. tu yang rasa nak tukar tu. sebab time aku buat blog masa tu kematangan tu tak sampai lagi. wakakakaka. jadi sila beri tnjuk ajar ea sunbae2 semua. :)

16 comments:

budi os 19 said...

Selamat malam hana
Follow back done ya..terima kasih :)

oness fee said...

mampir je . . .

http://nawayhac.blogspot.com

aisya said...

dulu pernah jugak terfikir nak tukar url.. minta pendapat blogger2 lain, ramai yg tak digalakkan..

p/s : sy tgk okay je url tu.. hehe

Aefa Aerisya said...

jgn tukar.. nnti susah kwn2 nak carik.. hihi.. xde pengalaman tukar url blog. hehe

Fais-SKA said...

rsanya xdigalakkn..nnti rugilah..sbb ada yg dh bloglistkn blog kita..tp kalau nk tukar jugak..jika pgguna G+ sng la..sbb bleh view kt G+ je..

asha hana said...

@aisya hahaha ok ke? tak jadi tukar la mcm nie. haha terima kasih ea :)

asha hana said...

@aefa heheh ok dear. hana tak jadi tukar la mcm nie. thnx tw. haha

asha hana said...

@fais owh yeke? thnx bagi opinion. hana pernah nak guna G+ tapi tunggu masalah. haha :)

Lieya Von Jay said...

tu la kak pon terpikir gak nak tukar url yang sng org igt dalam masa 3 saat . url skrg ni berbelit lidah ja kalo org nak sbut dan eja . tapi takut mslah mcm ni timbul la.. ^_^

pha is said...

pernah gak terfikir nk tukar url.. tapi tu la, terfikir gak masalah tu. tunggu nanti lah bila nk buat domain sendiri, baru tukar.. hehe

mirza syazwina said...

url blog kita pun cam bebudak gak,hahaa..tapi bia jela :p

Sally Samsaiman said...

nk tukar kena buat official announcement! hahaha..tp better tak payah la...

asha hana said...

@lieya hahahhaha mana ada belit2 kak? ok la tu. unik tw. :)

asha hana said...

@pha is wahh nak tunggu domain tu. nak jugak tapi nak cari yang murah susah la. haha

asha hana said...

@mirza hahahah mana ada la. comel apa. :)

asha hana said...

@sally hahaha malas la nak buat kalau mcm nie. ok. tak jadi tukar ! haha

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome