rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 5 October 2013

youtube. adakah kerana ingin mencari publisiti murahan?

assalamualaikum w.b.t


sekarang punya zaman kenapa semakin menjadi2 dek kerana youtube nie? dah tengok video couple baru? korang carilah sendiri tajuk "video kapel paling romantik 2013." aku sendiri malu nak share bagi korang tengok.

apa nie dik. tak malu ke? sekolah pown tak habis. seluar dalam pown mak belikan lagi. lepas tu show dekat public bg tengok korang cium2 bagai. kompom esok ada parodi. lepas satu2. alahai. dunia dunia. terlalu banyak dah video dekat youtube yang memalukan. tepek2 gambau yang entah apa2. -_-

tolonglah malu. youtube tu tempat menebar fitnah banyak. dan tempat bukak aib kau der. lainlah kau buat video mcm FATIN FADZIL ke MAT LUTHFI ke MARIA ELENA ke. dorang post video semua boleh dijadikan pengajaran dan jugak perkongsian tentang masalah dunia atau tutorial ke kan. tp tuto yang genyah aku tak tengok la. tp kak maria elena tu bukan genyah tw. dia semula jadi. suka gila dengan dia. huwaa teringin nak jumpa dia. cehh dia nak ke jumpa aku? haha aku selalu view dorang. haa tak pown CUMI ke kan. main guitar sambil nyanyi dan ajar main gitar. tak pernah tnjuk muka rasanya. haa macam nie la baru daebak !

nie tak. apa pekdah dapat famous tapi memalukan kaum sendiri je? sumpah meremang bulu roma aku tak habis lagi. ya ALLAH. jangan lah ada kaum2 aku atau pown bakal anak aku macam nie. mintak lah dijauhkan. :(

8 comments:

Norhasniza Khalid said...

aduh hana, mama tak kuasa layan benda-benda ni, mama layan lagu 90 an je kat utube... hihi

TelingaBulat said...

bkn takat youtube je skg ni ade keek lg la..makin menjadi2 da..nth pape post kekadang memalukan diri sndiri n memalukan owg len.

chicken_floss said...

oh well said..latest, video of two young couple.sgt annoying.

Lieya Von Jay said...

org muka tak malu ja bt keja mcm tu

asha hana said...

hazniza : alamak. nasib mama bukan jiwa klasik. hana pown layan gak 90 an. heheh :D

asha hana said...

Tb : alahai. tu la pasal. sebelum buat lain kali pk la. adehh bt malu je. kalau hana la kan kompom kena pijak dengan abg hana kalau hana buat tw. -_-

asha hana said...

chicke floss : annoying kan? sumpah meremang bulu roma hana. :/

asha hana said...

lieya : memang pown akak. maruah tu agaknya tak penting kot bg dorang. -_-

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome