rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 9 November 2013

again comment dari kak damya hanna !

assalamualaikum w.b.t

kan aku ada update entry pasal beliau dekat entry NOVEL KELUARAN TERBARU DAMYA HANNA dan jugak dekat entry KOMEN DARI KAK DAMYA HANNA. kan? dekat entry komen dari kak damya hanna tu aku ada tulis yang aku takut jugak ada orang nak aniaya aku ke kan. tetiba kak damya hanna nie komen dekat sini. haha jadi malu aku weyh. sebab was2 tetiba je. tengok la komen beliau. hehe malu aku tw. ^_^


see? huwaa terima kasih kak damya hanna. one day will be in sha ALLAH. kalau terserempak ke kan maybe tak perkenalkan diri sebagai blogger. hanya menggunakan nama asha hana je. hehe malulah nak gelarkan diri sebagai blogger padahal blogger cikai je. hik hik. :D

jadi kak damya hanna nie telah membuka mata aku bahawa orang2 ternama nie bukan semua nya sombong. :)

20 comments:

Sally Samsaiman said...

sampai sini nampak dia senyum..hehe

TelingaBulat said...

seronok lee tuhhh...hana tajima ni senyum ;p

Hafiz Hafizol said...

fuyoo.... penulis novel x pernah masuk blog sy haha

Aefa Aerisya said...

nice.. suka sikap akak damya hanna. walaupun kurang minta baca novel melayu~ tapi novel2 dia mmg best~ yippiii

Cik Mun said...

wahhhhhh..

Pha Is said...

amboi.. excited nya..

Anne Nurain said...

wahh damya hanna tuu.. novel dia semua best2 kan? sonokla dia.. hihi..

Lieya Von Jay said...

tahniah hana :)

asha hana said...

@sally hehehe nampak ke? malu kita. :D

asha hana said...

@TelingaBulat haha banyak ler hana tajima. hik hik. harus la seronok :D

asha hana said...

@hafiz hahah ni pown mungkin kak damya hanna search dekat google tu yang jumpa tu. hehe :D

asha hana said...

@aefa novel2 dia memang best kan dear? hik hik. kan? peramah je. :)

asha hana said...

@cik mun heheh :D

asha hana said...

@pha is hui hui. harus lah excited. :D :D

Aefa Aerisya said...

yup peramah.. tak sangka kami ada sikap yg sama.. hahahahaha

asha hana said...

@anne haha seronok sangat2. hehe. yup. novel dia semua memang terbaik la. :D

asha hana said...

@lieya hehe terima kasih walaupown tahniah utk benda kecik. tapi sangat suka. :)

asha hana said...

@aefa konon2 aefa nak cakap diri aefa la tu kan? :P

Aefa Aerisya said...

haha.. mestila.. kena angkat bakul sendiri.. nk tunggu hana ntah bile la bakul ni terangkat. :P :P

asha hana said...

@aefa haha amboi. perli nampak? :P :P

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome