rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, 1 November 2013

basshunter !

assalamualaikum w.b.t

aku memang minat gila group nie. lagu nie ada orang buat techtonic. haha aku suka tw techto nie. gempak habis. lagu2 nie korang dengar lah !

aku suka tengok video dia. tapi tak boleh nak show kat korang lah.
paham2 la ea. haha -_-


yeahh ! lagu nie paling fav weyh. dan la hensem vokalis group nie. :D

14 comments:

nanakimie said...

adeh..tak pernah dengar pun nama grup tu,hihi.....jauh ketinggalan betoi:)

Azhafizah Md Nor said...

baru 1st time dengar.hehe

Fais-SKA said...

Terbaik =) he3 best kalau ada mzik techno n disco ni..sy pn suka..lgu bawah pling best

Aefa Aerisya said...

takleh nk tgk la.. internet slow huhu

aisya said...

alamak, tak penah dengar pulak. hehe

pha is said...

(-_-")
nk minat yg hensem je.. hahahah

Sally Samsaiman said...

techno will always the best!!!! *jgn banding dgn CNBLUE laa :P

asha hana said...

@nanakimie haha bukan jauh ketinggalan tapi setiap orang kan ada minat masing2. jadi kalau hana pon lain pnya minat hana tak tahu. hee :)

asha hana said...

@azhafizah heheh tak apa. akak try la dengar. best :)

asha hana said...

@fais-SKA yeahh kita geng ! hahah kan? lagu bawah tu memang terbaik lah !

asha hana said...

@aefa hehe tak apa. next time boleh tengok :)

asha hana said...

@aisya alamak ramainya yang tahu. huhu

asha hana said...

@pha is err errr. biasalah jiwa perempuan kan? hahaha :P

asha hana said...

@sally techno memang gempaq kak. boleh hilangkan stress. haha yela2. CNBlue dia lah yang terbaik kan. :P

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome