rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 24 November 2013

computer test done !

assalamualaikum w.b.t

ALHAMDULILLAH. hehe lulus ujian komputer dengan sekali sahaja. khamis minggu depan belajar bawak kereta pulak. perghh excited seyh aku. haha tp satu je takut nie ha. aku tak reti langsung bab2 drive kereta. T_T

dan aku nak share cket hari nie semua benda tak kena weyh. aku tak bawak I/C sampailah ke muar tu. cik nan mula2 dah tanya bawak tak I/C aku dengan yakin jawab YA. rupanya dah sampai muar cari2 ada dalam file masa intervew. haihh kesianlah cik nan pergi amik kan. dah la jauh. nasib baik aku lulus. kalau tak nangis cik nan sebab sia2 je la kan. haha dan nasib baik time tu dia nak pergi hantar budak balik. kalau tak rasanya aku tak amik la kot test komputer tu hari nie. cuai3 !! dan dengan kasut tak pakai. haihh -_-

#banyak gila komen yang terabai seyh. suggest cket kotak komenta yang memudahkan utk aku balas komen  yang siap mention nama sekali. adehh dan tak hilangkan page asal. serius aku nak try buat komen berantai ala2 wordpress mcm tu kan. tp tak reti gua. ok bye !

6 comments:

Azhafizah Md Nor said...

oo dah lulus ye..congrats..pasni boleh test drive kete..best! good luck! next time ape2 hal pun kene prepared awal supaya tak jadi macam ni lagi.ok?

Hafiz Hafizol said...

tahniah dah lulus utk komputer.. make sure buat molek utk test kete tau,. nanti rugi duit.. hehehe..

all the best :D

aisya said...

tahniah.. takyah takut2. takde ape sgt pun.. :)

asha hana said...

@azhafizah yup hehe thank youu fiza. in sha ALLAH. thnx ea :)

asha hana said...

@@hafiz hhe thnx. yup in sha ALLAH. tak mau lah ulang2 test. rugi je. hik2. thnx again bro :D

asha hana said...

@@aisya heheh thnx aisya? yeke. hik2. harap tak takut lah masa drive nanti :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome