rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 27 November 2013

cuci mata itu pasti !

assalamualaikum w.b.t
(auto post)

wanita memang suka cuci mata. cuci mata bila shopping cuci mata bilaaa jumpa lelaki kacak bergaya. aku yang mana? tekalah tekalah. haha

kan bagus kalau hari2 dapat customer hensem. baru semangat aku nak keje. gatal miang? haipp tak baik cakap aku macam tu. tak baik tak baik. bagi aku tak salah nak puji dan menghargai wajah yang awesome anugerah dari ALLAH tu kan. hik2. adakah ini alasan? tapi sememangnya mata ini akan diam bila dah tiba masa. hanya orang tertentu je yang tahu bila. kih2. :D

err tetiba kan nak stick gambar brader macho nie. ^_^

11 comments:

Nizam Erul said...

Hehe . Lumrah manusia xP

Lea Azleeya said...

hehehe... legakan mata tgk yg encem...

Fizalinolie said...

Dah menjadi lumrah... Suka cuci mata. Hehe...

Cikgu Norazimah said...

CN pon mengawas SPM ni rajin duk cuci mata tgk students dah macam pelakon korea ! fuhh..hehe

Aefa Aerisya said...

same lah! aefa pon suke cuci mata tgk lelaki ensem. haha. cuci beg duit kat shopping complex pun suke jugak! hahaha

Sally Samsaiman said...

amboih!

adrianna syaz said...

Hoho..sya memahami perasaan anda hana..haha..terapi mata tu...ngeh..ngeh..

Azhafizah Md Nor said...

kena jaga pandangan mata tu hana :)
tapi cuci mata shoppping takpe :p

Pha Is said...

tundukkan pandangan yer wahai cik asha hana oi.. hehehe

Lieya Von Jay said...

sapa kah jejaka itu ?

aisya said...

Mmg stock cuci mata jugak la mamat tu. Tp siapakah? Hehe

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome