rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 5 November 2013

good luck adik2 ! amalkan doa2 ni ok? ^_^

assalamualaikum w.b.t

esok hari penentu masa depan. pada yang akan menduduki spm dan stpm, gud luck adik2. semoga ALLAH permudahkan urusan korang. 

especially adik aku fateha yang akan menduduki spm dan adik di alam maya +mirza yang akan amik stpm. jangan stress2. lapangkan fikiran ok.

bila menghadapi tekanan baca doa nie ea. :)

dan amalkan jugak doa ini. doa ketika kita menghadapi kesusahan.
so kalau tengah dalam dewan tu otak tengah blank kejap korang amalkan ok?
time aku nak amik LJM ada orang suruh amalkan doa nie. :)

#chaiyok2 adik2 semua. ! do the best ! masa depan untuk ke arah yang lebih baik sedang menanti ! :)

11 comments:

Sally Samsaiman said...

terima kasih kak hana... ^_^

mirza syazwina said...

terima ksih kak hana,nanti kita amalkan ok:) selamat berjaya juga untuk adik kak hana ye :)

nanakimie said...

oo...esok ye spm,gudluck adik2 spm semua!jawab memolek deh:)

Aefa Aerisya said...

baeklah kakak.. :P

Pha Is said...

good luck buat mereka..

asha hana said...

@sally amboi. sama2 adik sally. hahaha :P

asha hana said...

@mirza thnx jugak utk doa tu dear. buat yang terbaik tw. :)

asha hana said...

@nanakimie hari nie hari ke dua. in sha ALLAH amin. :)

asha hana said...

@aefa haha aefa nie. perli ler tu. :P

asha hana said...

@pha is in sha ALLAH amin :)

Aefa Aerisya said...

haha.. xbole ye.. baeklah adik~ nanti akak guna bile ade exam ye :D

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome