rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 24 November 2013

inang inang !

assalamaualaikum w.b.t


 yang nie inang2. siapa yang duduk melaka memang selalu makan lah kan.
sebab asalnya dari melaka
dekat negeri lain ada dok?
sedap weyh. hik2. ^_^

tetiba kan nak update entry pasal nie. sebab pagi nie ibu aku goreng inang2. even duduk melaka tapi sebab tak selalu keluar ke tempat2 yang selalu makanan2 mcm nie tu yang pagi nie awesome gila dapat makan inang2. haha sedap ! :D

#ok nak bersiap2 sekarang. mintak2 la sekali je aku buat ujian komputer. lahai.

16 comments:

Akeyla Azmi said...

wah wah wah
nak try inang inang :DDD
hihihihihihi

adrianna syaz said...

Kegemaran ni..satu lagi kuih peneram..mmg hebat...

Lieya Von Jay said...

ingat kan tarian inang tadi. lgsg tak tau. post kat akak sikit .. ^_^

Anne Nurain said...

tak pernah makan.. nak sikiiittt.. hihihi

gud luck! :D

Azhafizah Md Nor said...

suke makan inang inang ni kalau singgah melaka makan dalam kete :)
btw,good luck untuk exam comp tu ye..

Cikgu Norazimah said...

sedap tu ! aritu pegi melaka beli gak benda ni, Irfan pon suka ! hehe

aisya said...

tak pernah tau pun pasal ni.. hehe.. kalau tarian inang tu tau lah... hehe

asha hana said...

@akeyla hahah cuba lah cubalah :D

asha hana said...

@adrianna kan? sangat sedap. :D

asha hana said...

@lieya tak boleh nak pos. nanti posmen amik. haha meh datang melaka. :D

asha hana said...

@anne hahah meh ler datang melaka. ^_^

asha hana said...

@azhafizah hehhe sedap kan fiza? ^_^

asha hana said...

@cikgu irfan pown suka? ciumkan pipi dia utk hana. haha

asha hana said...

@aisya kalau tarian inang tu macam mana pulak? :P

Anne Nurain said...

insya Allah, next semester maybe.. hehe..

asha hana said...

@anne haha kalau mcm tu roger2 hana ok kalau datang melaka? :D

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome