rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, 8 November 2013

insidius 1 done. insidius 2 when will be?

assalamualaikum w.b.t



semalam aku dengan family aku layan cerita nie. dah lama ada dekat dalam hardisk aku. tp baru semalam dapat tengok. sebab nak tengok sorang2 tak berani. hik hik. aku brutal ok. saja buat2 pengecut. haha cerita dia awesome weyh. nasib baik kali nie aku tak menjerit macam perempuan gitu tw !!



haa yang nie chapter 2. +kak lieya ada post dekat entry. tu yang berkobar2 perasaan aku nie ha. baru keluar cinema. bilakah dapat tengok? siapa nak teman aku pergi melepak dekat wayang? haha dah lama seyh tak tengok wayang. rindu-rinduan jadi kenang-kenangan. cehh. aku boleh je dapat kan cerita nie 2 weeks or a month after cinema tapi sebab wayang dengan lappy tak sama perasaan nya. hehe :D

13 comments:

adrianna syaz said...

Ceta tkut x mau tgk la..nnti tkut nk g tndas..ngeh..ngeh..

aisya said...

jom kite g tngok wayang.. :P

Sally Samsaiman said...

jom! kita dating 2 org! ^_^

Pha Is said...

pha is tak layan sangat citer2 hantu ni..

Aefa Aerisya said...

jom tgk wyg kat mp~~

asha hana said...

@adrianna ohh takut jugak rupanya awak nie. hehe :P

asha hana said...

@aisya jom2. hehe :P

asha hana said...

@sally jom2. hanya kita berdua sahaja. haha :P

asha hana said...

@pha is kenapa? takut jugakkk ehhh. hahaha :D

asha hana said...

@aefa bila bila bilakah itu? hehe :D

Aefa Aerisya said...

tahun depan laaa.. hahaha lame tak g mp~ :D

asha hana said...

@aefa haa jom nak? nt datang melaka roger hana. hehe

Aefa Aerisya said...

baeklahhh.. nak mkn roti kat DP tu.. ntah ape nama stall akak tu.. huhu

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome