rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, 1 November 2013

jumanji movie !

assalamualaikum w.b.t


siapa pernah tengok cerita nie? nie zaman kanak2 punya cerita. tahun 1995. masa tu aku baru je umur 4 tahun. haha tapi time aku tengok cerita nie aku dah besar sikit rasanya. dalam darjah kot? aku tak sure. sebab tu lah aku masih ingat lagi cerita nie. cerita nie pernah keluar tv. ok tu bukan topik sebenar.

act cerita nie dah lama dah aku nak cari sebab nak tengok balik kan. serius weyh. cerita memang gempak terbaik. hahah tapi aku still tak dapat cari dekat mana2 web. so dekat atas nie hanya trailer je aku mampu tayangkan utk korang. ngeh3. -_-

16 comments:

pha is said...

x try cari kat torrent ke..

Che Rosliza Che Mat said...

akak pun suka layan movie nie...

nanakimie said...

ha...ceta ni best..:)

Fais-SKA said...

owhhh jumanji rupanya =) brpa kali dh khtam citer ni, heroin tu dah tua skrg

Aefa Aerisya said...

ermm.. jumanji ni kisah die cmne ye? haha.. lupaaa~

aisya said...

dulu takut tengok movie ni.. haha..

mirza syazwina said...

masa tu kita umur setahun,hee..tak pernah tengok pun lagi..

Sally Samsaiman said...

Jumanji ni mmg best...kak sally selalu tgk kat TV2 kalau dia ada tunjuk..hikhik

asha hana said...

@pha is payah la cari dekat torrent. sebab nanti dia suruh donlod file apa ntah nanti -_-

asha hana said...

@rosliza best kan akak? susah nak cari cerita nie. huhu

asha hana said...

@nanakimie sangat2 best kak nana. :)

asha hana said...

@fais-SKA wahh ada cerita nie ke? uplod la. boleh hana donlod. haha dah lama cari cerita nie tw. heroin dah tua. tengok lah zaman bila punya cerita. hehe

asha hana said...

@aefa dia pasal game jumanji yang berhantu. haha bila kita main game tu kita akan masuk dalam game tu. susah la nak cakap. haha tp cerita nie memang best ! :)

asha hana said...

@aisya yela. sebab dulu kan kecik lagi? haha

asha hana said...

@mirza haha kak hana tengok masa tu dah besar dah. dah boleh fikir dan ingat. haha try la cari dan tengok. tak rugi :)

asha hana said...

@sally memang daebak cerita nie ! dulu ada keluar. sekarang dah jarang nak jumpa cerita nie keluar tv. huhu

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome