rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 16 November 2013

kehidupan aku yang penuh liku !

assalamualaikum w.b.t


hari nie terasa aku nak cerita kenapa aku senyap selama seminggu kn? hollaa. aku belum kembali lagi. nie hanya jasad sahaja dan jari yang menaip tapi akal dan hati sedang jauh memikirkan apa yang akan terjadi ketika interview nanti. :(

sebenarnya dekat ENTRY nie aku ada bgtwu kan dokumen medical aku hilang sedangkan aku sangat perlukan utk interview isnin nie nanti. gambar2 yang berharga bagi aku pown lesap macam tu je. siapa tak sedih kan? terima kasih pada kawan2 yang support aku especially korang kawan ALAM MAYA nie. hik3. sekarang aku dah boleh move on sebab aku terpaksa buat2 tak malu dan mintak gambar tu pada dia. lantaklah. even "benci" aku tahap gaban peduli apa aku. lepas aku dah dapat apa yang aku nak, aku tak ada gelisah lg dan aku tak kan ada apa2 kaitan lagi dengan dia. mintak2 dia boleh kerjasama la kan. hik2.

ok. dan pasal lappy aku nie ha. guess what? aku guna windows 8 sebab lappy aku nie tak boleh nak guna windows 7 lg. siapa sini pengguna windows 8? mintak tunjuk ajar. sebab aku pening2 lalat lg. haha dan canggih gila windows 8. bagi aku yang masih baru la kan. sebab macam touch screen. ok aku berangan. haha tapi weyh. berita kurang baiknya aku kena berhati2 sebab Data D mungkin akan bermasalah lg so tak boleh nak save documen penting dan gambar dekat situ lagi. complicated kan? tapi tak apa. ujian ALLAH. :')

#sebenarnya dalam seminggu nie jugak internet aku buat hal. jadi tu salah satu sebab aku hilang kejap. terima kasih pada encik akim (kawan brader gua) sebab sudi rawat lappy lapuk aku nie haha. yang best nya dia masukkan software photoshop. memang aku dah lama cari. sebab kalau tak silap menatang nie kena beli tw. hehe ok. nak sambung stdy balik utk interview. rindu seyh nak blogwalking. T_T

6 comments:

aisya said...

tak reti guna windows 8.. guna windows 7 lg ni.. huhu

Azhafizah Md Nor said...

tak pernah guna lagi win8..macma susah je..btw,take your rest dear

asha hana said...

@aisya oh yeke? tp win7 lg ok dr win8. hmm T_T

asha hana said...

@azhafizah hik2. memang btol pown. tp lama2 dah ok dah. kena belajar lagi. thnx sis sayang. in sha ALLAH :)

Aefa Aerisya said...

benda baru biasa la masih ada apps yg belum compatible :) xreti jugak dgn w8 tu. dulu pinjam laptop pakcik cam org yg xreti gna komputer plak.haha

asha hana said...

@aefa hahaha. tapi aefa siyes hana ralat tw hilang w7 T_T

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome