rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, 25 November 2013

learning how to use photoshop !

assalamualaikum w.b.t


dulu beriya-iya nak cari software photoshop nie. then bila dah dapat terkial2 nak belajar. jadi petang nie aku busy gila weyh sebab sedang dalam proses pembelajaran. ada masa free aku datang jenguk2 korang ok. haha

aku nak buat stamp atas gambar kan macam +encik pha is dan +cik mun nie. konon2 la. lepas nie boleh stick atas gambar dan tak payah la buat "no right click" lagi. haihh tapi tu la. naik pening aku ha. macam mana la dorang nie buat kan. -_-

aku cuba la ikut TUTORIAL nie. tapi still tak dapat nak catch up lagi. siapa yang tahu bab2 nie please tutor me. T_T

#sini siapa yang internet kemain laju lagi? transfer kat aku sikit. !!

14 comments:

Sally Samsaiman said...

suruh pha is tolong jela..hehehe ^_^

Anne Nurain said...

anne tau jgk bab2 photoshop ni tp nak tlg cmne ek? hihi..

Pha Is said...

nk senang, ikut tutorial kat youtube je.. hehehe

Nizam Erul said...

Lama-II pandailah :)
Follow blog niy *317

http://belogcapnutella.blogspot.com/2013/11/tak-semestinya-ayam-kita-makan-tu.html

Azhafizah Md Nor said...

practice make perfect hana :) chaiyukkk

mirza syazwina said...

teringin nak guna tapi sebab tak pandai jadi malas dah..huhuu..

asha hana said...

@sally hahah dia busy. malas nak kacau. :D :D

asha hana said...

@anne hahaha awak buatkan la tutorial utk hana :D :D

asha hana said...

@pha is hahah ohh yeke? ok terima kasih kasik twu. :D :D

asha hana said...

@nizam erul kan dik? parang kalau diasah lama2 akan tajam jugak kan? hik2. :)

asha hana said...

@azhafizah kan fiza? hehe thank youu :)

asha hana said...

@mirza hahahah jom la sama2 belajar. :D

Anne Nurain said...

insya Allah kalau ada masa.. la ni anne busy skit. hihi..

asha hana said...

@anne hehe ok anne. tak apa. ada free nanti buat la ea :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome