rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 2 November 2013

MAT LUTHFI - BOB !

assalamualaikum w.b.t

adik aku tak habis2 suruh aku tengok video baru dia nie. before nie aku pernah post video2 dia dekat SINI (sayap sebelah) dan SINI (masalah). rasanya video yang paling aku suka dan sentap la kan video sayap sebelah.

BOB ! buat orang bersalah. terbaik r brader nie. betul apa yang dia cuba sampaikan. !
hebat ! haha plus !! mat luthfi memang hensem. haha :P

10 comments:

Sally Samsaiman said...

ada latest video ek..? kak sally belum tgk lagi yang ni... :)

Aefa Aerisya said...

matluthhfi mmg the best hehehe

Pha Is said...

dah tengok video nih.. style..
ada yg bob-doh.. hahaha

mirza syazwina said...

mat luthfi memang best,gelak2 tengok video dia :)

asha hana said...

@sally yup. ada kak sally. nnti tengok la. :)

asha hana said...

@aefa plus hensem kan? hahah :P

asha hana said...

@pha is video2 dia semua style lbey2 lg yang sayap sebelah. sentap. hahahah

asha hana said...

@mirza hahah kan? sama la mcm akak. spontan habis video dia. haha

Aefa Aerisya said...

haha.. eh ensem mmg syarat utama kite meminati mereka2 ni hahah

asha hana said...

@aefa ahhaah semestinya !! :P

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome