rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 19 November 2013

nasyid "macam cantik je macam comel je."

assalamualaikum w.b.t

sejak akhir2 nie macam idea nie makin kusam pulak. so tak tahu nak update apa. jd aku nak bg korang dengar nasyid dekat bawah nie. hik2 :)


aku terjumpa dekat fb then tu yang cari dekat youtube tu. best kan? rentak dia best makna pown mendalam. ^_^

10 comments:

Sally Samsaiman said...

tp part rap tu mcm tak best kan..? ke akak je rasa gitu..?

Lieya Von Jay said...

sedap gak suara dia ni ^_^

Amanina Mads said...

first time dgr

Azhafizah Md Nor said...

boleh tahan juga lagu ni..lirik sangat bermakna.

mirza syazwina said...

kreatifnya lirik2 lagu ni :)

asha hana said...

@sally ha. act bagi hana pown mcm tu akak. rap dia kurang cket. hik2.

asha hana said...

@lieya memang sedap kak lieya. hik2. :)

asha hana said...

@amanina kan? samalah. :)

asha hana said...

@azhafizah haha sangat2 dalam :)

asha hana said...

@mirza kreatif kan? :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome