rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 28 November 2013

proses pembelajaran kereta !

assalamualaikum w.b.t

holaaa people. cewahh. nie ha aku baru balik dari muar. belajar kereta pada kali pertama pegang stereng. cuakk seyhh. dua kali mati enjen tengah jalan. nasib baik dalam litar je. haha


dah lah malam tadi tidur kemain lambat lagi around 12.30 am macam tu. time briefing memang ngantuk siot. berapa kali menguapp ! tapi nasib baik masa bawak kereta tak lentok. haha seronok weyh drive ! :D

#ok time for blogwalking dan edit apa2 yang patut lagi dekat blog +adila fateha  ! bye. ^_^

13 comments:

Niena Reen said...

Waa, bestla! Lepasni dah boleh drive. :D

Azhafizah Md Nor said...

bestkan! lepas ni boleh drift :p

Aefa Aerisya said...

yeayy.. turun melaka boleh la hana bawak jalan2 .. yipiieee

Nizam Erul said...

Bestkan dpat memandu :D

adrianna syaz said...

Yaya..nnti2 lwh drift kat mlaka..hehe..jgn lupa ajak eh hana..hehe

ZalinZalina said...

Abangngah minggu depan baru start belajar bawak kereta... dah pandai nanti leh la bawak kak ina jalan2 ye Hana..he he..

Pha Is said...

good luck ambik lesen kereta. pha is x ambik2 lagi..

Lieya Von Jay said...

weeeee. biasa lah tu hana mula2 mcm tu la.kak dulu pi masuk gear tak tekan clutch .. mmg terok kena mrh dgn cekguuu,.. :)

Fizalinolie said...

Good luck Hana... Lepas ni boleh bawak kereta sendiri. Hehe...

TelingaBulat said...

hana mua dekat mne tuh?kg tb pon muar ;)

mirza syazwina said...

cayook akak! bestnya :D

nanakimie said...

oo,hana belajar dalam litar je ye?nana dulu memula belajar kena bawak tengah bandar tu,huhu..memang tula 1st time start keta bagai,heee

Sally Samsaiman said...

dengkinya...kak sally belom g repeat lg :(

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome