rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 27 November 2013

semakin sensitif !

assalamualaikum w.b.t
(auto post)


sensitif apakah? peduli apa aku orang nak cakap aku sombong. nak berhye2 dekat laman sosial muka buku tu. SORRY tak kuasa mak nak layan. terus aku remove. aku ingat dulu dah remove sekor dua dah clean lah kan fb aku. nie ada lagi. annoying gila aku orang macam nie. nak2 yang ada awek lagi tu ha. bagi aku muka? aku nak seret dekat tar !

aku tak suka lelaki buaya ke lelaki gedik ke. sama je spesis. mintak tapak kaki haihhh siapa yang ada boyfriend ke kekasih gelap ke yang jenis macam nie? angkat kaki la weyh. nanti makan hati. haha ok jangan terpengaruh dengan hasutan aku. depend pada individu ok. tapi bagi aku "rubbish" seperti ini harus di vanish. amboi. kasarnya bahasa aku. haha ok bye ! aku sombong? peduli apa aku !!

#tapi dekat dalam blog aku sombong tak? tolong cakap tak tolong cakap tak. :D

8 comments:

Invisible Me said...

Tak sombong pun :)

Azhafizah Md Nor said...

awak tak sombong hana..biasalah sensitif tu kan..sabar je la

Akeyla Azmi said...

Jgn risau, biar qila cakap kan tak hehehehhehehe
Akak just fine. *Jeling


Hahahahaha. Akak tak sombong pon lah ehehe :D
Hi kak hanaaaaaaaaaaaaa <3

Pha Is said...

x de la.. mana ada sombong.. heheh

Niena Reen said...

Kalau sombong dengan lelaki2 jenis tu tak apa. Memang patut pon. Tapi kak hana tak sombong pon dengan kami.. HIhihi. :D

ZalinZalina said...

Akak sokong Hana..org pompuan kena jual mahal sikit kan :)

Lieya Von Jay said...

akak pon menyampah gak manusia jenis ni. dh terbentang in a relationship pastu gmbaq awek bersepah tetiba dok hye2. akak terus block ja padan muka.. ^_^

aisya said...

Tak sombong pun. Hehe

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome