rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, 11 November 2013

semangat aku hilang !

assalamualaikum w.b.t


ya ALLAH dugaan apa nie. saat aku tulis entry nie mungkin aku tak akan ada semangat untuk terus melangkah dan melangkah. :'(

aku tak pernah rasa sedih macam nie weyh. dokumen2 penting dalam lappy gambar2 yang sangat bermakna  bg aku hilang weyh. mana aku nak cari balik?? mana?? terlalu banyak yang berharga satu persatu pergi dari hidup aku. lappy clean tapi everything is clear. tak tinggalkan secebis pown ! semuanya salah aku. T_T

seharian bertemankan air mata pown tak akan mampu hilangkan rasa kehilangan yang amat besar dalam hidup aku. aku tak ada semangat langsung nak pergi interview tu. nak pergi kerja tak ada mood. nak ke kelas memandu pown aku rasa tak nak dah sekarang nie. ! aku rasa down sangat2 nie. sorry, mungkin aku akan ambil masa yang lama untuk kembali. ALLAH kuatkan aku.

#pada kau, tolong jangan buang gambar2 yang ada pada kau. sebab satu hari nanti aku harap gambar2 tu akan kembali pada aku. kerana di situ terletaknya kenangan manis yang aku tak nak lupakan. malam nie aku rasa aku nak dial number kau dan luahkan pada kau semuanya. tolonglah tolonglah. :'(

23 comments:

Muhammad Faiz Mohamed Saaid said...

jangan layankan sangat kesedihan,

bangun dan teruskan USAHA

Sabrina SA said...

Sabar ye kak..
Setiap yg berlaku ada hikmahnya..
Allah uji akak, sbb akak mampu..
Siapa tahu, di sebalik ujian Allah ni, akak dapat lebih drpd apa yg akak ada skrg ni..
Stay strong :)

Lieya Von Jay said...

akak pon rasa ada hikmah di sebalik kejadian yg menimpa hana ni. yg penting skrg hana concentrate pada benda yang penting utk hidup hana mcm intrvw tu, InsyaAllah kalo ada jodoh sure gmbaq tu akan kembali pada hana walaupon takes time ^_^

Pha Is said...

smoga berjaya mencari semangat yang hilang..

Sally Samsaiman said...

everything happens for a reason...semoga tabah ye syg...you can always find me whenever you feel too.. :')

mirza syazwina said...

kak hana jangan la sedih :(

Teena Tna said...

Cuba buat aktiviti seharian macam biasa & jangan fikir masalah itu. Makin kita ingat makin sedih nanti.

Be strong Hana !

♥ Lia Abdillah ♥ said...

sabarlah akak.. lia prnh jugak.. tpi terdelete conversation... uuhhhh, sedih tu,, seidh giler ahhh~

Aefa Aerisya said...

cane boleh hlg ni? sbr ye.. mungkin ada hikmah disebalik hilangnya semua gmbr2 tu.. :)

Azhafizah Md Nor said...

jangan hilang semangat ye..be strong ok :)

nanakimie said...

sabar ye hana.....pasti ada hikmah,kuatkan semangat k:)

Pha Is said...

aik.. lama menyepi.. hehehe

asha hana said...

@faiz saaid terima kasih. in sha ALLAH. sedang berusaha bangkit semula. :')

asha hana said...

@sabrina SA terima kasih dear. in sha ALLAH. dan semua yang berlaku bersebabkan. ALLAH perancang terbaik. :')

asha hana said...

@lieya yup akak. terima kasih ea. hana dah cuba cari balik pada seteng2 orang yang ada gambar dan dokumen2 yang hilang tu. in sha ALLAH hana akan dapat balik. :')

asha hana said...

@pha is masih dalam proses lg pha is. hik2. :)

asha hana said...

@sally terima kasih kakak sayang. terharu. sobs sobs. :')

asha hana said...

@mirza kesedihan kak hana dah kurang sikit sayang. kenapa? nanti mirza sedih jugak eaa? hik2 :P

asha hana said...

@teena yup. thnx ea teena. in sha ALLAH akan lebih kuat. :'D

asha hana said...

@lia hmm sedih kan? mesti masa tu rasa ralat sangat kan dear? huhu

asha hana said...

@aefa hmm sebab local D hana tak boleh bukak. hana ada psword. dekat situ hana simpan semua dokumen and gambar. then bila pergi format orang tu ckp local D memang tak boleh nak selamatkan. sebab tu kena pakai windows 8. hmm mungkin ada hikmah yg kita tak tahu kan? T_T

asha hana said...

@azhafizah thnx sis. i will :)

asha hana said...

@nanakimie hmm mungkin kan nana ada hikmah? yup. i will be strong :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome