rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, 25 November 2013

Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman

assalamualaikum w.b.t



KLIK BANNER UTK JOIN !

kak +sally nie seorang yang peramah. perangai pown gila2 even dia kawan dalam alam maya. suka singgah blog dia. first sebab yong hwa oppa second sebab dia geng biru aku. ahaha yang yong hwa tu err tak sangat sebenarnya (nak jaga hati kak sally). haha ok. blog beliau sangatlah cantik. sebab background biru dan menarik minat aku nak baca entry2 beliau. ehh nie serius ok. aku tak tipu ! ngeh3. terjah ler beliau ! sangat sporting dan pasti korang pown akan rasa senang dengan dia.  :)

gud luck pada korang yang join dah wish me luck ok ! :D

*ini adalah sticky post sehingga 25 nov nanti. sila scroll ke bawah utk baca entry lain. terima kasih*

19 comments:

mirza syazwina said...

semoga ada rezeki kak hana,gudluck :) !

nanakimie said...

gudluck hana!:)

nana xsempat lagi nak join..banyak da ketinggalan segmen giveaway bagai,huhu...nak kata bz xjugak^-^

Aefa Aerisya said...

gud luck hana! hehehe.. aefa pon join~

Pha Is said...

ada ternampak segmen ni.. nnti nk join la..

Sabrina SA said...

Good luck :D
http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

ct aman said...

sy singgah n follow sini....
btw g.luck=)
jmpot singgah blog...
http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

Azhafizah Md Nor said...

selamat bersegmen hana :)

Azhafizah Md Nor said...

Enjoy the segmen Hana :)

adrianna syaz said...

Gud luck hana..sya pun join..hehe

Amanina Mads said...

gudluck hana.. selamat bersegmen :D

Cik Yaya said...

gud luck asha =)

Fatanah Khirizan said...

all the best,akak! :D kak sally ni memang sangat2 sporting kan,hehe :D

cikji said...

yuhuuu salam kenal, mai bw sambil follow sini #315

Pha Is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama..

Cik Yaya said...

slmt bsegmen..n gud luck juga ^_^

ct aman said...

g.luck^_^

Index Apk said...

kunjungan perdana sobat,,salam blogger

Sally Samsaiman said...

Salam sayang dr Sally! Thanks sebab join segmen yang super simple ni….

boleh check entry penyertaan anda disini --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/senarai-peserta-simple-segmen-2-by.html

ADA PENGUMUMAN PENTING KAT SINI --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/attention-announcement-kpd-peserta.html

Lastly, best of luck ya!

husna zahidi said...

Assalam.. datang lawat dari blog Sally..
esok tengah hari pengumuman pemenang.. save the date!! =)

http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-segmen-2-by-sally-samsaiman.html

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome