rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, 16 December 2013

aku pilih kamu movie !

assalamualaikum w.b.t


jarang betul aku post sekarang. cehhh maybe sebab tak ada idea kan. haha nie haa. try la tengok. sedih sentap. terbaik. bg aku lah. tak tahu la pada korang macam mana kan. 

haa nie haa ost untuk lagu nie. selamat menonton dan melayan perasaan. haha
cari dekat SINI. macam2 cerita melayu yang terkini ada.

#hari nie besday my bro yang ke 23. hik2. so banyak number ni ada free call. phone ibu aku phone abg aku. yang ibu aku tu haa simkad dia register pakai besday abg aku. so siapa nak aku call malam nie? haha ok. nanti free gua blogwalking. sebab sakit hati pasal semalam pown tak habis lagi. bye !

12 comments:

Sally Samsaiman said...

Ada nmpk iklan dia..belum sempat nk tgk..hehe

Mime MF said...

oh cite ni..tak tgk lg..wahaha...cinema pun dh lm tak jejak pergi...wuuu~

mirza syazwina said...

taw2 cite ni..hehee..hepi besday untuk abag akak ^_^

Pha Is said...

hepy besday buat abang asha hana...

Aefa Aerisya said...

erkk.. tak tau pon cite ni haha.. tk mint sgr gn cite melayu :P

Azhafizah Md Nor said...

cerita baru eh ni?ape pun happy belated bday untuk abg hana :)

aisya said...

ramai yg post pasal cerita ni. kalau tak baca entri blogger lain mmg tak tau lah kewujudan cerita ni.

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Lieya Von Jay said...

akak belom tgk agi ceta ni . salu kalo ceta mcm ni mmg tak berminat nk tgk kecuali ada yg suggest :)

adrianna syaz said...

Mcm best je cerita ni..sya suka fezrul khan berlakon.. cute :)

Cikgu Norazimah said...

mcm slow jer, CN tak berapa minat cerita slow2 ni, CN prefer cerita lawak, baru layan cerita hantu tuk mudim,boleh ketawa sepenuh hati ;)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

sekarang ini akak jarang menonton drama.. nampak menarik cerita ini.. :D

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome