rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 25 December 2013

first trial buat doodle !

assalamualaikum w.b.t

ok dua2 nie hasil kerja aku masa kat tempat kerja tadi.


doodle keding nie via paint

doodle gemuk nie via paint. SAI

haha. buruk pown buruk la. pisau yang tumpul kalau diasah lama2 akan tajam jugak kan. so pengkhritik. -VE feedback aku terima +VE apatah lagi. hik2. :D :D

12 comments:

Fizalinolie said...

Betul tu. Pisau yg tumpul pun kalau diasah tajam jugak. Mcm tu jugak kemahiran. Nanti Hana mesti expert buat doodle. Serius... Ni pun dah cantik apa :)

Lieya Von Jay said...

WAH HANA DAH BERJINAK BUAT DOODLE PULAK YEEE :)

Pha Is said...

okay dah tu.. doodle yg lagi best kalau kita buat sendir.. baru mewakili diri sendiri..

tomato oren said...

cantikk..akak try buat ritu tap huduhhh....huhu

Fatanah Khirizan said...

wah,first try pun dah lawa... saya pun teringin jugak nak buat doodle2 ni,best kalau pandai buat doodle ni kan? hehe :) practice makes perfect! :DD

cik violet said...

teruskan usaha. hehe

Fatin Hazwani said...

comellah doodle tu kak. lepasni boleh pratikkan lagi hihi..biar jadi lebih superb gitu :) aten lama dah tak buat doodle :(

Nurina Izzati said...

comel

Amanina Mads said...

wah dh pandai tu.. kena rajin2 lukis lg. nina dh tinggal bab lukis doodle sejak kerja.

mirza syazwina said...

kak hana memang minat warna biru kan..hehee..comel la kak hana buat doodle tu.. :D

Azhafizah Md Nor said...

pratice make perfect hana :)

Akeyla Azmi said...

hihihhi guna pen vector kak hana, lagi senang huhuhuhu cantik ;) <3

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome