rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 8 December 2013

hari nie punya cerita !

assalamualaikum w.b.t

ok. abaikan muka aku yang senyum paksa. tak berapa nak cantik muka aku hari nie. haha nanti jumpa lagi zira sayang. make sure make time ok. sekejap je tadi. 2 jam je. hmm cik zira. awak pandang mana tu? haha :P

ni zira. ingat tak aku ada REVIEW blog yang aku edit tu? nie BLOG beliau. tp dia sangat2 la mintak maaf sebab tak balas kunjungan korang yang dah pergi terjah dia. sebab dia sangat lah busy. dan dia on9 pakai phone. so sekarang pown dia tak update apa2 dekat entry sebab sibuk. nak jaga kakak dia yang tunggu masa nak bersalin lagi. busy kan dia? ^_^

haa nie makanan orang taiwan. fisrt time aku nak makan. tapi si zira yang belanja. hanya sebab janji dia untuk edit kan blog dia tu ha. dia kata dia dah janji kang mati tak sempat tunaikan janji. haha. kawan aku nie tw ! padahal aku buat simple je. segan aku dengan dia. hehe firstly arrive here aku tanya halal ke. haha sebab kedai orang taiwan kan. tp dia cakap ramai je melayu makan. so 
aku pown follow je la. dia jual ayam tempura kentang bagai tu. sedap lah rasa dia. nanti try ok? ^_^

 serius saat nie memang hati aku disayat2 rasanya. nampak tak fake smile di sini? dengan pale face. dahlah. aku dah tak kisah dah. bencilah weyh. tak pernah langsung fikir aku dekat sini. campak je phone tu. ada pown tak guna. kalau benda tak dapat nak elakkan pown at least bagi tahu. seronok jadi tembok batu. ehh memang seronok. hik2. ok tak ada mood. kbye ! T_T

7 comments:

adrianna syaz said...

Tkpe..senyum ttp comey..hehe..kt mna restoran ni hna?nk try jugk..mesti sdp ni.. :)

asha hana said...

@adrianna dekat DP dear. area kolam ikan tu haa. tahu tak? hik2. memang sedap pown. hana first time makan. :D

ZalinZalina said...

Hana..mula2 cerita happy pastu takde mood la pulak yek...sabo je la kan...

Pha Is said...

untung lerr, ada org belanja.. hehehe

aisya said...

Kat mne jugak ni? :-)

Azhafizah Md Nor said...

macam best je makan kat situ..ala hana..jangan sedih² okay.

mirza syazwina said...

seronok dapat rasa makanan taiwan..kak hana..awat tak da mood ni.. ^_^

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome