rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 14 December 2013

hasil kerja yang biasa. bila nak improve?

assalamualaikum w.b.t

yang nie memang suka2 je edit. hisshh suka hatilah nak curi ke hape ke. dah kata public kan? -_-

yang nie dia sendiri mintak lepas tengok aku update dekat fb. then aku terlepas cakap yang aku buatkan untuk budak dekat atas tu punya. terus dia nak. haha

haa yang nie. malam nie dia mintak lepas tengok cik ainey azhar tu post dekat fb. kata dia hasil tangan aku mesti cantik. hakikatnya aku masih tak puas hati dengan hasil kerja aku. tahu sebab apa? aku masih tak mampu buat doodle lagi dan masih lg dalam arena header yang simple macam nie. i want the improvement ! T_T

#ok malam nie aku sentap habis atas sebab2 tertentu. nak2 janji semua tercampak ke gaung. phone pulak "tidak berguna". aku jugak tidak dianggap penting oleh sesiapa. -VE? ohh after this? aku akan jaga hati aku sendiri. hati orang lain? pergi lantak ! marah sangat kan? bukanlah. nie lebih kepada terkilan ! ok bye !

13 comments:

Mazni Munawar said...

kreatif. saya tk penah lagi buat header yg orangnya duduk kt atas tulisan :p

Amanina Mads said...

suka juga buat header tp skrg xda masa dh.. comel hana :)

Lieya Von Jay said...

ok lah tu hana. akak ni lagi la xreti apa huhuh.. ^_^

Invisible Me said...

Makin lama makin cantik. Hehe

Azhafizah Md Nor said...

lepas ni boleh imrpove skills tu hana..pelbagai jenis font dan cuba tambah apa yang menarik :) all the best :)

aisya said...

takpe.. practice makes perfect.. nanti nampak lah improvement tu. :)

ZalinZalina said...

Pasni Hana dah leh ambik oder buat Header..yang Hana buat tu cantik dan kreatif tau :)

encikarman.com said...

eh eh.. jgn jatuh ye dikk

mirza syazwina said...

saya tak reti langsung buat camtu.huhuu..sebab tu header blog simple kemain.. :P

Aefa Aerisya said...

aefa takdak ponnn

Cikgu Norazimah said...

good job ! lama2 terer la buat doodle tu ;)

Sally Samsaiman said...

Kita nak jugak kak hana...nak...nak...

Pha Is said...

cantik dah tu header tu..

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome