rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, 2 December 2013

one day will be :')

assalamualaikum w.b.t
(auto post)

utk future husband. can we? hik2. aku amik dekat page fb je. tetiba kan rasa macam sweet je. :')

6 comments:

adrianna syaz said...

So sweet hana :)

Sally Samsaiman said...

omo..omo...hehe :)

Lieya Von Jay said...

insyaAllah masa tu akan tiba nanti ^_^

ZalinZalina said...

Hana...mula2 kawen je buat camtu..bila dah ada anak pinak takde dahhh...kihkihkih...

Pha Is said...

kena cari calon suami yg pandai bertarannum berqiraat la kalau mcm ni.. hehehe

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..macam ni of course sweet :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome