rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, 24 December 2013

pakai nasik kangkang ke hape?

assalamualaikum w.b.t
(auto post)


SUBHANALLAH. mintak2 la kita semua jauh dari bahana nie. jangan. tak cium bau syurga. dear future husband, seandainya aku seperti ini sila berikan pengajaran yang setimpal. aku ingin kejar syurga ILLAHI. :'D

aku tak sure apa situasinya tapi yang pasti janganlah sesekali menggunakan sesuatu yang dilarang oleh ALLAH hanya utk menundukkan sang suami. plez take note !

9 comments:

Qaseh Wee said...

nape si suami x melawan yer ? musykil sikit .

Fizalinolie said...

Wah! Siapa suami di sini if si suami tak bertindak. Terlupa beli sarapan pun sampai begitu sekali. Subhanallah... Janganla jadi begini...

mirza syazwina said...

sampai macam tu sekali isteri buat dekat suami dia,derhaka..

Mime MF said...

apa yg ganas sgt bini dia ni? ish2...kesian laki dia...

Lieya Von Jay said...

isk pelik nya perangai si bini tu

Cikgu Norazimah said...

ni mesti kes ada masalah mental sebab orang normal tak buat mcm tu.. ;)

Pha Is said...

ganaz giler.. hahaha

aisya said...

apa la nak jadi? selalu dengar kes2 mcm ni.. minta2 dijauhkan lah perkara2 sebegini.. huhu

Azhafizah Md Nor said...

mesti ada yang tak kena ni..dasatnya buat suami macam tu.ish ish..kejam

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome