rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 21 December 2013

Segmen Slot Review By Mommy As Blog

assalamualaikum w.b.t


aku? blogger gadis cikai2 je. haha aku jenis cakap tak cover. perangai pown gila2. kadang brutal. kalau dalam nie je aku mcm malu miow2 je. acecehh perasan. haha aku banyak mulut. serius. kuat bercakap. tak percaya? meh datang melepak dengan aku. jangan tanya kenapa. sebab aku memang suka bercakap. -_-

sebelum nie aku pernah cerita. aku nak jadi novelis macam kak damya hanna. sebab tu aku minat nak berblog. selain tu (ayat skema) blog nie dah jadi macam boifren part time aku la. kadang time aku sedih ke touching ke happy ke aku melepak la dekat blog. hik2. dan dengan berblog nie lah aku jumpa kenalan2 yang awesome mcm korang2 nie ha. ada yang sporting. kadang2 dengan blog nie jugak aku boleh share info2 yang berguna utk semua. so kategori blog aku nie random la erk. personal ada, info ada, mcm2 ada. haha ok bye ! :D :D

#MAMA, hana join :)

5 comments:

Norhasniza Khalid said...

hihihi, takpe.. mama dah baca pun sambil minum milo...:)

menarik, tergelak pun ada..

adrianna syaz said...

Hoho..sbb tu suka dtg blog hana..hnya jd dri sendri..itu lbih baik dan mmg best kn..

Sya akan kuatkan semngat..ok bebeh ^_^

Amanina Mads said...

gudluck juga utk ini :)

Amanina Mads said...

suka juga baca blog hana.. ayat cool je. hihi

nanakimie said...

gudluck hana!!!huu..sory lama tak jengok hana....^^^

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome