rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 26 December 2013

"surat cinta" sampai ke rumah !

assalamualaikum w.b.t


surat tawaran spa sampai ke rumah. semakin berdebar rasanya. dekat sini dia nyatakan apa2 dokumen yang kena sediakan masa lapor diri nanti. tempat lapor diri dia tak nyatakan. tunggu je la surat lapor diri pulak nanti.

doakan aku dapat penempatan dekat tempat yang aku nak pergi tu ea. aku teringin. dan kalau boleh nak keluar dari melaka. aku nak pergi jauh2 tinggalkan segala memori hitam. hahaha kelakar pulak bunyinya. :D

have a nice day guys ! :)

11 comments:

Si Galah Panjang said...

gudluck kak hana :)

mirza syazwina said...

semoga dapat tempat yang kak hana nak :)

Azhafizah Md Nor said...

All the best hana..tak kisah jauh atau dekat yang penting lakukan kerja dengan baik :)

Pha Is said...

tahniah, and good luck..
smoga dapat tempat posting yg diingini..

Akeyla Azmi said...

inshaallah dapat lah jauh dari situ huhuhuhu <3 best of luck kak hana <3

Gee Lion said...

good luck cik hana.. salam singgah ^^

ct aman said...

kat mane pon x kisahkan...asalkan hati gembire...^_^

Mime MF said...

good luck..semoga dpt tempat yg diinginkan!:)

Invisible Me said...

Moga dapat tempat yg diinginkan :)

Lieya Von Jay said...

InsyaAllah hana dapat tempat yg hana nak tu... :) buat yg terbaik ok :)

Norhasniza Khalid said...

bestnya... tahniah tau, do the best ok!!!!...

Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome