rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, 30 December 2013

wordless #2

assalamualaikum w.b.t


renungan bersama. :')

8 comments:

Lieya Von Jay said...

kata-kata yg memberikan 1001 keinsafan

Mime MF said...

dalam maksud tu..emmm..

Akeyla Azmi said...

Hmm. betul,
tak guna jugak kan pk bila nak mati.....
Kena pk jugak lah how we're gonna die....... :(

Cmane kita akan mati?
Wallahu'alam.. Jgn lah mati dlm keadaan ngeri :( amin!

aisya said...

betul.. hmmm..
terima kasih.

Pha Is said...

smoga kita semua dapat husnul khotimah.. pengakhiran yg baik...

Norhasniza Khalid said...

errrmm..... dalam maksudnya....

Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga kematian kita dalam keadaan beriman..

mirza syazwina said...

betul tu,kalau pergi dalam keadaan yang baik,insyAllah baikla kehidupan di sana :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome