rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 4 January 2014

gadis mengandung selepas pakai selimut adik lelaki??

assalamualaikum w.b.t
(auto post)


logik?? aku ada study nurse dulu. even ada sperma hidup dekat selimut tu mana boleh terus preggy. ada step2 dia. tapi WALLAHUALAM. kuasa ALLAH kan. dan tak kisahlah apa pown kisah di sebalik kejadian nie. yang penting aib seseorang harus ditutup. kan? :)

ingat kisah NABI ISA yang tidak berbapa? rasanya tak perlu nak sama kan dengan kisah nabi. nabi sifat dia lain. baca dan hayati betul2 kemudian baru nyatakan persamaan. semuanya kerana ALLAH. semuanya atas kehendak ALLAH. kun fa ya kun. kalau ALLAH dah kata itu, maka jadilah ia. mohon pengertian. jangan mudah tersalah anggap tentang apa yang ALLAH sedang rencanakan utk kita. :')

13 comments:

Lieya Von Jay said...

alahai macam mana tu... kesian nya kan

Jee Fairuz Joe said...

Rare case tu.... Huhu...

Anne Nurain said...

wallahualam.. hanya Allah je yang tau kebenarnnya kan?

Fatin Hazwani said...

kesiannnya...tapi macam pelik je kan..

sYiRa LoKMaN said...

macam2 skrg ni...

aisya said...

err, kalau kita fikir scientifically mcm er susah nk explain jugak kan.. huhu.. tp takkan lah kita nak menidakkan kuasa Dia.. huhu..

Sally Samsaiman said...

kes lama dah ni kan..? first time dengar tapi x boleh nak buat apa laa

mirza syazwina said...

aeh boleh camtu ke..pape pun ad hikmah disebaliknya..

tomato oren said...

bukan ke sperm ni memerlukan medium utk hidup..dan sperma ni bukan ke ada tempoh dia hidup..kalau virus ye sy percaya bila ada medium yg boleh rangsang utk dia hidup balik..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

kuasa Allah mungkin ianya akan berlaku..

Teena Tna said...

MasyaAllah, tulah kadang2 masa nak basuh baju kat dalam mesin pun saya sangat berhati2. Takut jadi perkara macam ni. Minta kita dijauhkan

Invisible Me said...

Mungkin ada hikmahnya :)

Azhafizah Md Nor said...

Tak pepasal je kan..next time jangan guna barang orang lain

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome