rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, 13 January 2014

it's how I live my life

assalamualaikum w.b.t
(auto post)



dear future husband, i hope u will understand me. tanggungjawab aku berpegang dengan kehidupan orang lain dan bermain dengan nyawa orang. terima kasih kerana sudi memahami. :')

7 comments:

aisya said...

tabik lah dgn mereka yg jadi jururawat ni.. bukannya senang.. :)

nana kimie said...

all the best 4 u dear,caiyok!:)

p/s: cuba la hana,belum cuba belum tau,hihi...takda apa pun,sedapje rasa dia & sangat2 berkesan!hana try yg trial pack dlu,tgk mcm mana:) konpem cergas je sepanjang ari,heeee

Azhafizah Md Nor said...

pekerjaan yang murni..semua orang pun faham :)

Cikgu Norazimah said...

note untuk bakal suami..hehe

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

jadi nurse satu tugas yang mulia.. tak semua orang mampu melakukannya.. all the best untuk hana.. semoga bakal suami hana memahaminya.. :D

mirza syazwina said...

jadi jururawat ni memang penuh dengan kesabaran..cayok kak hana!

Pha Is said...

selamat berkerja..

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome