rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 12 January 2014

selamat ulang tahun kelahiran bonda ku !

assalamualaikum w.b.t

milik en google. :D

hehe HB to my mom yang ke 45 tahun. may ALLAH bless her. terima kasih kerana melahirkan asha dan membesarkan asha sampailah asha jadi anak yang berjaya menghulurkan segulung diploma. i love u more than my soul. :')

semoga dimurahkan rezeki ibu pada tahun nie demi anak2. adehh nak masak apa nie? bahan utama ikan uji rashid. ibu dah kata hr nie dia tak nak masuk dapur. jd aku dengan adik prempuan la yang kena masuk dapur utk masak. ada idea nak masak apa tak dengan ikan tu?? haihh

ok tu je nak cakap. nt aku update entry lagi. hehe nak pgi sarap kejap. dan guess what? aku hr nie patut belajar kereta dengan motor bfore JPJ motor rabu nie. tp pagi tadi bangun lambat trus cancel so kena get ready je la nanti weyh JPJ tu. aku nie tak berapa confident. serius !!! k bye !

11 comments:

Shark Kay said...

eh..
harini ke besday dia..
sama tarikh ngan besday adik shark kalau cmtu..
hepi besday buat bonda cik hana

Cik Piano said...

Wahh, anak yang solehehah insyallah.. :) Semoga asha dapat membahagiakan ibu asha dunia akhirat.. ^_^

Pha Is said...

selamat hari hari buat mak asha hana..
an good luck utk test jpj tu.. heheh

Akeyla Azmi said...

happy birthday mak kak hanaaa hehehhehe
<33333

aisya said...

Happy birthday buat mak hana..

Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan happy2 selalu bersama keluarga tersayang. :)

Sally Samsaiman said...

slmt ulang tahun aunty :)

ZalinZalina said...

Hepi Besdei untuk ibu Hana...dekat2 dengan umur kak ina tu...pasni panggil kak ina auntie la yek..he he...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat hari lahir untuk ibu asha.. semoga dipanjangkan usia dan diberkati oleh Allah selalu.. :D

Cikgu Norazimah said...

Mudanya bonda hana yer..btw..all the best 4 jpj test

Azhafizah Md Nor said...

Selamat hari lahir bonda hana :)

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen yang sama :D http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome