rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 16 January 2014

sepertiga malam :)

assalamualaikum w.b.t

"dan bangunlah pada sebahagian dari malam serta kerjakanlah solat tahajud pada waktu itu sebagai solat tambahan bagimu. semoga Tuhanmu membangkit dan menempatkan kamu pada hari akhirat di tempat yang terpuji." (Surah al-Israa': 79)

#selamat pagi. senyumlah. hanya itu sahaja pengubat lara. biar nampak palsu di mata, senyumlah sayang senyumlah. :) :)

*hari nie aku sibuk nak pack barang ke HKL. walau hati rasa kosong, aku tetap gagahkan jua. semoga akan ada cerah di akhirnya. nanti ada masa aku blogwalking ea?*

12 comments:

Azhafizah Md Nor said...

Morning Hana..kalau terjaga buat solat tahajud :) ape pun take care ye..have a safely journey untuk mulakan hidup baru.

Cik Mun said...

morning hana..semoga selamat sampai disana..all the best ye..

Pha Is said...

"Dan (dengan apa keadaan pun maka) pada sebahagian dari waktu malam sujudlah kepada Tuhan (dengan mengerjakan sembahyang), dan (seboleh-bolehnya) bertasbihlah memujiNya (dengan mengerjakan sembahyang Tahajjud), pada sebahagian yang panjang dari waktu malam."
(Al-Insaan 76:26)

syafiqakarim said...

semoga segala apa jua urusan dlm kemudahan dan keberkatan.

Akeyla Azmi said...

:)
inshaallah everything will be fine kak hana :D
stay safe1!! hihi

Amanina Mads said...

peringatan yg bagus asha.. semoga berjaya di HKL nanti :)

Sally Samsaiman said...

betul...tapi kak sally kalau ibu tak kejut...haru la nak bangun :P

ZalinZalina said...

Mudah2an dipermudahkan segala urusan awak kat tempat baru ye Hana :)

aisya said...

thnks hana.. huhu

sama lah, tgh packing nk ke kl jugak ni.. huhu

mirza syazwina said...

take care kak hana,yang penting kena selalu happy ok ^_^

nana kimie said...

insyaAllah...semoga semuanya baik2 aje hana,nanti story2 pasal uma sewa n tmpt keja baru tau:)

adrianna syaz said...

Semoga sntiasa berjaya di tmpt baru hana :)

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome