rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 11 January 2014

wordless #4

assalamualaikum w.b.t
(auto post)


anda pernah buat mcm ni dengan kawan? jangan nak membongak kata tak pernah ok? haha yang lelaki nie mesti pernah punya. kan3?? :D

#salam sabtu. ^_^

10 comments:

Norhasniza Khalid said...

hahaha.... selalu!!!...

Akeyla Azmi said...

ehhh. :O
Hahahaha selalu sangat hahahaha.
Sepak aku.
Pukul aku.
Tumbuk aku.
hahahahah :p

Seri Selaseh said...

pernah lekat label harga je

aisya said...

haruslahhh pernah...
hahaha
skrg ni pun buat lagi.. tp bukan kt kawan lah.. kat adik. hehe

Gee Lion said...

selalu buat masa sekolah dulu lah. sampai kena kejar satu kelas sebab nakal sangat. mwahahaha..!

nana kimie said...

hihi...saya budak baik^^

adrianna syaz said...

Hihi..sya pun pnh letak label harga kat bllng kwn :)

mirza syazwina said...

banyak kali..hahaa!beas je gelak kan kawan :P

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

masa sekolah dulu pernah buat.. hihi..

Pha Is said...

ni biasa je.. kat skolah pha is dulu lagi extreem...

ambik surat khabar, lipat bagi panjang, ambik kapur, tulis (cth : aku bodoh) dalam keadaan mirror image (ejaan terbalik macam baca kat dalam cermin)kat lipatah surat khabartu, then "tampar" seluar blue black sekolah tu dgn surat khabar tu.. nnti dia jadi macam "cop" bila tulisan kapur kat surat khabartu melekat kat seluar.. susah nk keluar woo...

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome