rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, 7 February 2014

adakah kalian nampak url aku di dashboard?

assalamualaikum w.b.t
(auto post)

tolong berikan feedback ea. aku dah tukar url blog. aku dah blogwalking semalam tapi tak la seramai rakan blogger aku. cuma beberapa kerat je yang aku mampu utk tinggalkan jejak dan url baru. yang lain? nampak tak dekat dashboard blogger blog aku dengan url baru? hopefully nampak lah. tak sanggup nak hilang siblings blogger :'(


where where where? tinggalkan jejak. aku sedang mencari lagi nie. :(

6 comments:

ain diyana said...

tq for informing..
kalau x jenuh cari page hana...
:)

Nurul Hidayah said...

Alhamdulillah..Nampak kat Wall G+ URL ni.. apakata Hana update kat G+ About tu, Nurul biasanya akan refer kat situ :)

Gee Lion said...

saya tak pasti sebab dah lama tak bukak dashboard.. tapi most of the case, kalau dah tukar URL memang takkan appear dlm dashboard dah. bloglist updated pun tergendala..

saya dapat URL blog baru cik hana pun sebab sy bukak profile blogger.

Razi ten said...

Oh sorry Im not purposely didn't reply back the visit, cause I didn't came to actually online my blog.. I can reply your visit by the way :D

MohdFikrie Omar said...

terbaik

mirza syazwina said...

akak,miza dah tukar dah..
don woorry^_^

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome