rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 23 February 2014

Give Away Birthday Akiff

assalamualaikum w.b.t

KLIK BANNER UTK JOIN !

selamat ulangtahun kelahiran utk si comel akiff. semoga jadi anak yang soleh dunia akhirat dan pelajar yang cemerlang dalam mengejar ilmu duniawi dan akhirawi. jangan nakal2. nanti dah besar boleh jadi blogger awesome macam abah akiff. ^_^

#sebenarnya, dari dulu aku memang teringin nak baju blogger sejibik kan. tapi tak nak pakai duit dr aku. haha bukan apa. kalau pemberian dr orang nie kita akan lebih menghargai. sebab tu setiap kali ada give away yang melibatkan hadiah mcm nie, terus aku nak join walaupown keadaan busy macam mana pown. hahah :D

*abah, hana join !*

9 comments:

nana kimie said...

yeay!gudluck hana!moga kita antara 15 pemenang tu,...amin...

Akeyla Azmi said...

may u win this one hehe <333

Khairul Bariah said...

Salam hana, moga berjaya. Btw, sy bw dan follow sini. Feel free to hit me back yeah. :)

Khairul Bariah said...

Salam hana, moga berjaya. Btw, sy bw dan follow sini. Feel free to hit me back yeah. :)

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Good luck :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

all the best hana.. :D

Pha Is said...

saya pun terus join.. heheh
all the best..

careno said...

TQ sudi joint... :)

Kisah Nenot said...

gud luck :)
jom join ga nie pulak :)

http://kisahsinenot22.blogspot.com/2014/02/1-topup-giveaway-contest.html

hari nie last day tao...

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome