rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 9 February 2014

mudah hilang ingatan jika perut buncit.

assalamualaikum w.b.t
(auto post)


kalau sahih la kajian ini, aku harap aku akan hilang ingatan. kalau mcm tu aku nak makan berulamkan air banyak2 biar aku hilang ingatan. kau, dia dan mereka tak akan faham kenapa aku inginkan begitu. tak akan faham.

#saat ini mungkin aku di times square melepaskan segala tekanan. keseorangan atau tidak, tiada siapa akan peduli. semoga ALLAH lindungi aku di sini. :')

9 comments:

Cikgu Norazimah said...

statement paling menakutkan ! kena workout ni ! heeheh

Akeyla Azmi said...

Sentap qila.......
hehehehe.
Hm, nak hilang ingatan jugak ah. :D
<3
jgn sedih2 ye kak hana :))

Razi ten said...

Haha don't wish for something like that ^^
You won't know what kind of memory you would lose.. But this news are quite scary, seems like I need to exercise more xD

mirza syazwina said...

woww..huhuu..
serius ke ni..tkut2..
kak hana,take okay ! :D

nana kimie said...

ish awat ni dear??? banyakkan berdoa ye...DIA sentiasa ada bersama hana:)

Fizalinolie said...

Jangan fikir macam tu Hana. Think positif. Setiap masalah ada penyelesaiannya... Yang penting. Cari puncanya... Kenapa ia berlaku? Akak yakin... Hana pasti boleh. Thinks positif ok :)

Fizalinolie said...

Jangan fikir macam tu Hana. Think positif. Setiap masalah ada penyelesaiannya... Yang penting. Cari puncanya... Kenapa ia berlaku? Akak yakin... Hana pasti boleh. Thinks positif ok :)

Azhafizah Md Nor said...

boleh pulak ye camtu..huhu

Pha Is said...

hari tu ada member post gambar tu kat fb, pastu tag pha is.. amat kurang asam disitu.. hahaha

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome