rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Sunday, 2 February 2014

study of mood datanglah sayang !

assalamualaikum w.b.t


mood study. datang lah sayang. minggu depan kan exam dari matron kesayangan. matron, i know u love us. sebab tu matron bagi exam. tapi tolonglah bagi soalan yang senang2 matoron. :'(

#kau ingat nak kerja senang? kalau semua benda senang je, sampai bila2 pown kita tak akan capai kejayaan maksimum. jadi kena strunggle pada permulaan. walaupun dekat department tu ada senior yang buatkan aku jadi semakin benci pada dia dan jugak pada seseorang. bila aku bukak facebook senior tu, baru aku tahu memang dia la orangnya. argh ! hana, fokus ! biarkan dia dengan adegan2 dia. sampah patut dihapuskan dengan kemenangan.

No comments:

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome