rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 29 May 2014

terima Kasih adik Mirza !

Assalamualaikum w.b.t

Holaa everybody. Hr nie hr cuti aku sebab baru lepas keje malam. Dan aku balik Melaka semalam. Tiba2 hr nie sampai satu sampul surat berwarna coklat dkt rumah. Kita nie seperti ada jodoh sayang. He he kalau kak hana still dekat KL tak dapat la nak bukak sampul. Haha

Tadaaaa....

Inalah kandungannya. Simple sweet cuties. ;)

Tq sayang. Masa hr Tu dia mintak alamat. Aku Tanya kenapa. Dia nak bg something sempena aku selalu komen dkt blog dia dulu.

Seriously aku terharu. Tp sejak dua menjak nie aku dah jarang update blog. Tapi si comel ini masih menghargai kehadiran aku dan masih lg mengingati aku. :')

MIRZA sayang. Satu hr nanti kak hana akan jd blogger seperti dulu. Selalu berjalan Sana sini di blog rakan2 blogger Lain. Cuma tnggu saat kak hana dah tidak terikat dengan kesibukan di bandar metropolitan ea. Keep my word sayang. Miss u. :')

4 comments:

Aqilah Azmi said...

dont 4get to come back ya kak hana <3
qila tunggu~
hihihi

mirza syazwina said...

kak hana!
miss u tuu..muahh2!
heheee!its okay..kite semua paham kak hana buzy ^_^

ain diyana said...

comel sgt :D

Pha Is said...

tahniah..

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome