rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Thursday, 5 June 2014

hilang~

dia lihat ke arah awan dia tenung selama mana yang boleh yang memungkinkan dia memakukan langkahnya. dia tahu usaha dia gagal. dia kalah dalam pelarian itu. kerana kau yang hilangkan diri dahulu tanpa menoleh ke arah dia. akhirnya jejak kau ditawan oleh si gadis desa. lemahnya hati kau.

puas dia terangkan satu persatu bahawa hati dia bukan hati batu. dia usaha fahamkan tapi kau cuba menepis kefahaman. akhirnya dia terjelepuk di tirai waktu. mungkin cara dia salah untuk buat kau faham apa isi hatinya.

Tangled



segalanya belum berakhir. dia nekad untuk bangkit. dengan azam baru. perlahan-lahan dia atur langkah kaki. untuk bilang hari-hari bahagia? tidak. ianya sudah lama hilang bersama kau. hidup dan mati bukan kau penentu. jadi kenapa harus dia bunuh diri hanya untuk kau si lelaki palsu? maka, dia tersenyum semula. roda hidup pasti akan berputar ke arahnya dengan harapan yang kau hampir punahkan.

itu kata akhirnya, tanpa sesiapa yang tahu apa ada dalam akalnya.

#bilakah agaknya giveaway pertama aku bakal berlangsung? ramadhan tak lama je lagi. dan kesibukan semakin berleluasa. hmm hmm

4 comments:

Lieya Von Jay said...

sama lah hana , kak pon bz smpai blog terabai

mirza syazwina said...

kak hana,nape2..sedih la miza baca entry ni kak hana :'(

Aisya A. said...

bace entri hana ni teringat satu teater yg pernah kami pentaskan. :)

hana nanti roger2 kat group whtspp kalau GA dah start. hehe

Pha Is said...

deep..

rancang nk buat GA ke..? buat masa bulan posa je la.. heheh

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome