rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 20 September 2014

CABARAN 30 HARI: hari ke 18 - siri tv kegemaran aku

Assalamualaikum w.b.t

Lambat kan update hari nie? Haha sebab aku baru bangun tido. Keje malam bhai. Malam nie second night. Huhu penat -_-

so siri tv kegemaran aku?


1. Pernah tengok temptation of wife? Yang philipine punya. Aku suka cerita tu sebab ianya bukan menceritakan kebodohan seorang wanita tetapi kebangkitan wanita itu bila ia dibodohkan oleh kawan baik sendiri dan kecurangan seorang suami. Sampai abang senior aku kat kuim pown tengok. Means sedap la kan. Huhu

2. Running man. Haha even aku dah sampai episode latest pown aku tengok. Bila keluar je kat tv 2 aku tetap nk tengok cerita tu. Haha sebab cerita tu kelakar. Tp ada sesetengah org kata entah apa2 la cerita tu. Huhu

2 comments:

mama 3farhanah said...

Gambar philipina tu tak sempat nk tgk, time tgh kerja tp sekarang ni tgh gila layan running man. Ketinggalan banyak episod dah..

Mohd Noor Shawal said...

Anda di tag:

http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/09/giveaway-by-zyrazhr.html

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome