rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Wednesday, 24 September 2014

CABARAN 30 HARI: hari ke 22 - destinasi percutian impian

Assalamualaikum w.b.t

so tinggal berapa hari je nak tamat cabaran 30 hari. hiksss. gua promise. habis je entry nie update, gua blogwalking hokey?? :D

BANDAR PARIS

i dont know why. sejak zaman azali lagi aku suka bandar paris. sampai baju pown nak ada corak paris. sampaikan theme handphone pown nak kena ada gambar paris. haha mungkin sebab unik dan cantik kot? :)

dan yang paling aku nak sangat tengok adalah eiffel tower. bilakah impian bakal jadi kenyataan? :')





*mudah2an semua impian kita bakal jadi kenyataan. ok time for blogwalking yoooo !

5 comments:

Azyyati Liah said...

Ramai betul share cabaran 30 hari ni. Suka pulak nak baca.

http://azyyatiliah.blogspot.com/

Norhana Marsom said...

apa yang kita gambarkan dan bayangkan setiap hari adalah apa yang kita akan capai one day...kuasa minda! yakin, yakin dan yakin..pasti tercapai nanti.. good luck dear! :)

Hafiz Hafizol said...

cepat la blogwalking... lama dah awak x komen2 kat entry kita... komen banyak2 okey haha

Cikgu Norazimah said...

paris oo paris ;)

Jari Manis said...

no wonder lah dh lama Hana x terjah blog akak..ingatkan dha x sudi :-)

Aha..PARIS..my dream place too

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome