rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, 6 September 2014

CABARAN 30 HARI: hari ke 4 - buku kegemaran aku

Assalamualaikum w.b.t

Malam nie malam ketiga gua bekerja bro. fuhhh penat. bila bermula hari ke empat. semakin mencabar sebenarnya. sebabnya aku tengah dok fikir nie macam mana nak update entry sepanjang hari ke 7 sehingga hari ke 13. sebab sepanjang masa tu aku ada dekat pasir mas tengah kursus program transformasi minda. aduhaii. dah la sana ceruk memang susah nak dapat line. ada inisiatif lain? tak apa. nanti aku fikir kemudian. masih ada masa.

so buku kegemaran aku. kalau bab2 ilmu memang tak ada lah. sebab aku tak suka membaca. haha tapi aku kalau novel ada.


koleksi damya hanna yang ada pada aku. tapi ada dua lg novel dia yang aku belum snap. aku pernah teringin nak jadi novelis macam dia. tapi tak kesampaian sebab karya pertama hampir separuh aku taip dah hilang sebab kena virus. gila tak meroyan masa tu. terus aku serik. gila tak. haha dia salah satu inspirasi aku.

novel2 dia tak bosan. siapa yang kaki novel tu tahu la rasanya. hehe yessss. novel kak damya hanna semua best2. dan yang paling awesome ! saat cinta bersemi. sampai aku terbayang2 aku jadi nur dhuha. haha :P

ok. cukup untuk hari ini. tunggu hari esok punya cerita macam mana aku laluinya. :)

CABARAN HARI 1
CABARAN HARI 2
CABARAN HARI 3

4 comments:

Anizz Annisa said...

same la.. anis pon minat damya hanna.. anis bace ulang2 bicara hati tu..

calrase patrick said...

wow terbaik hehe

Nelly Sapri said...

Wahhh semua novel best2 nie...Nelly paling suka NOvel Bicara Hati- Damya Hanna. Tapi Sepi Tanpa Cinta pun macam best..Then Saat Cinta Bersemi pun apa kurangnya..Emmm..semua best laaa...:)

sha dhira said...

ok, kita suka gak novel damya hana ni.. rasanya yg baru2 ni yg xbeli lg novel dia.. yg pasti semua di atas, dah baca.. hehe :D

Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome