rakan blogger awesome

register and redeem now ! ♥

Assalamualaikum :)

smileys writing photo: writing thgastenboektekenen.gif"Semua penulisan akan mati. Hanya karyanya sahaja yang terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti." - Saidina Ali b. Abi Talib

"Aku mencintaimu kerana agamamu. Jika hilang agama dari dirimu, maka hilanglah cintaku kepadamu." - Imam An-Nawawi

i was born :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Friday, 7 October 2016

DMS 360 produk terlaris dan testimoni berjaya. !

Assalamualaikum w.b.t

ya ampun. bersarang nya rumah usang aku nie. 😂

ok xpernah lupakan u all's. kerja OK kerja. I know u miss me. and I miss u too guys. ok perasan. 🙊 no tak tipu. rindu nak blogwalking. rindu nak berpuisi dalam nie. rindu semua lah. tetiba awkward pulak sebab lama Gila Aku tinggal kan dunia blogger. alahai.

xnak cakap banyak. cuma nak gtwu. produk dms360 best Gila. sampai Aku dah jadi agen sah. haha

ok. aku mmg pengguna tegar glowing speed. setakat nie produk glowing speed yg paling laris dekat HKL antara workmate² Aku. 

yeahhhh. best foundation dia. aku pakai bawak pergi kerja pown. even dah nak habis shift pown. mmber Aku akan cakap. "dah nak habis kerja pown boleh nak tepek bedak lagi." 😑


ok dua produk nie. before kerja Aku akan consume bfore half an hour Aku amik breakfast. mmg best sedap rasa dia. satu hari bila xminum. rasa macam xlengkap rasa. lelaki pown boleh amik ok. pearlaqueen tu preggy mom pown boleh minum ok. baby pown nanti dapat kulit cantik. suami pown makin sayang. 😜😜

aduh. yg nie sis dah stop pulak. sebab dah habis. haha xada pulak testimoni utk diri sendiri. acecehh. tp serius. bfore amik produk nie. sis bw 63kg. lepas dah separuh amik. turun 57 kg. ok sila jangan gelak. masih belum capai target lagi. 😕

siapa cakap lelaki xboleh amik produk nie? ok lelaki pown kulit lagi cantik dr pmpn. xboleh jadi nie. 😍😍

testimoni pertama dr workmate sis. pertama kali bila dia dah try glowing speed. dia akan Tanya sis. "Hana, mmg produk nie akan rasa panas and mengelupas ke?"

don't worry sayang. itu perkara biasa sebab produk nie nak neutral kan balik kulit muka kita. sekarang kakak cantik nie dah try pulak pearlaqueen. ! 😱😱


Dulu sebelum guna kan set asas glowing speed . kakak cantik nie selalu pergi keje dgn bedak compact. sekarang xpayah tepek bedak compact pown muka still shining even dah habis satu shift. ramai dah yang tegur. flawless nya mukaa akakkkk. yang penting kena konsisten ! tahniah ! 🙌👏 .

ada tips berguna sis nak share sikit. kena konsisten ok. kalau dah apply dms360 dekat muka, jangan pulak tukar² produk. jangan tepek compact powder or any foundation dr produk lain. nak kulit sihat kan? then bila dah minum coffee manotox or pearlaqueen, air putih tuh. paling min pown 3L satu hari. baru lah dapat kesan yg awesome! yg penting ! produk nie halal dan ada lulusan kkm ! jom pakat PM sis. 0108925103

ok. penat. bila dah lama xmenaip. ok sis xpernah lupa asal usul sis ok. orite sis tengah kerja menyempat sis update blog usang yg dah berhantu nie. haha nite guys. 😘

*jap lagi berhantu balik lah blog nie. 😒
Designed By asha-hana.blogspot.com | All Right Reserved to: Asha Hana 2011 - 2013 ©| Best View: Google Chrome